Mühendislik Fakültesi 2024 - 2025 Akademik Kurul Toplantısı, Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür'ün katılımlarıyla Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda yeni eğitim öğretim yılında fakülte bünyesinde gerçekleştirilecek çalışmaların yanı sıra Fakülte Program Akreditasyonu (MÜDEK) çalışmaları ile 2023 - 2024 eğitim öğretim yılında yürütülen faaliyetler ve projeler değerlendirildi.

Muh Gr 20 09 2024 54D96

Toplantının açılış konuşmasını yapan Fakülte Dekanı Prof. Dr. Erol Türkeş, fakülte hakkında genel bir bilgilendirme gerçekleştirerek, 2024 - 2025 eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Rektör Şengörür ise açılış konuşmasında 2024 - 2025 eğitim - öğretim yılının başarılı ve verimli geçmesini dileyerek, "Akademik Kurul Toplantılarını çok önemsiyorum. Tüm Fakülte ve Meslek Yüksekokullarımızda bu toplantıları yaygınlaştırarak bir gelenek haline getirdik. Birbirimizi tanıma, anlama, mevcut problemleri görme ve istekleri alma noktasında bu toplantılar önemli bir platform vazifesi görmektedir" ifadelerini kullandı.

Gezici Kütüphane İle Bağımlılıkla Mücadele Ediyorlar Gezici Kütüphane İle Bağımlılıkla Mücadele Ediyorlar

Muh Gr 20 09 2024 C3B59

Konuşmaların ardından görevde yükselen fakülte akademisyenlerine teşekkür belgesi takdim edildi.

Muhabir: Volkan Abuy