19-20-21-22 Eylül 2024 tarihlerinde gerçekleşecek şenlikte besteleri ve eşsiz sesi ile yüreklere seslenen Bülent Ortaçgil de Kırklareli halkıyla buluşacak. 21 Eylül Cumartesi günü etkinlikleri kapsamında yer alan konserde, unutulmaz besteler Yayla Meydanı Ana Sahne'de yankılanacak.

Kırklareli’nde Bağ Bozumu Coşkusu Yaşanıyor Kırklareli’nde Bağ Bozumu Coşkusu Yaşanıyor


15:00'da Ali Rıza Efendi Kültür Evi'nde Cem Korunmaz Antik Oyuncaklar Dünyası, 16:30'da aynı yerde Ali Arslan söyleşisiyle Kırklareli'nde bağcılık tarihi konuşulacak. 17:30'da Konak Hotel'de Prof. Dr. Mehmet Özdoğan söyleşisiyle Aşağıpınardan Kanlıgeçit’e bağcılık konuşulacak.


19:00'da En iyi üzüm yarışması Ödül Töreni ve Kırklareli Bağ Rotasında Bisiklet Turu Finali ve Hediye Çekilişi gerçekleşecek. 19:30 Edirne Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından Moriz Ritim Atölyesi gerçekleştirilecek. 20:00'da Kırklareli Belediyesi Sanat Atölyesi Çocuk, Kadın Grupları Ritim, Bando ve Dans Gösterisi gerçekleşecek. Programın finalinde ise Yayla Meydanı Ana Sahnede eşsiz bestelerin ve şarkıların sevilen ismi Bülent Ortaçgil sahne alacak.
 

Editör: Haber Merkezi