Kırklareli Valisi Uğur Turan, 11 Ekim 2024 Cuma günü İlçe gezileri kapsamında Pınarhisar’ı ziyaret etti.

1 (22)-1

Pınarhisar ilçe ziyaretine Pınarhisar Kaymakamlığı'nı ziyaret ederek başlayan Turan, Kaymakam Rabia Naçar Çanakçıoğlu'ndan brifing aldı. Uğur Turan ayrıca Kaymakamlık ziyaretinde hazır bulunan mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelerek, mahalle ve köyleri ile ilgili bilgiler de aldı, istek ve taleplerini dinledi.

7-28

Vali Uğur Turan, Kaymakamlık ziyaretinin ardından şehitlerimiz Şeref Avar ve Mustafa Koç'un ailelerini ve Kahraman Kıbrıs Gazileri Necip Öncü, Gülsan Şayin, Bekir Özden ve Mustafa Koçoğlu ile ailelerini ikametlerinde ziyaret etti, gaziler ve aileleri ile sohbet ederek, isteklerini dinledi.

11 (2)

Kırklareli Valisi Uğur Turan, Pınarhisar’da; Belediye Başkanlığını, İlçe Emniyet Müdürlüğünü, İlçe Jandarma Komutanlığını ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünü de ziyaret ederek kurumlar hakkında brifingler aldı.

15-4

Vali Turan, Pınarhisar’da vatandaşlarla da bir araya geldi. İlçe esnafını ziyaret ederek, hayırlı bereketli kazançlar dileyen Uğur Turan halkın istek ve taleplerini dinledi.

Kırklareli’nde Şenlik Havasında Farkındalık Etkinliği Kırklareli’nde Şenlik Havasında Farkındalık Etkinliği

21-4

Vali Uğur Turan’ın Pınarhisar ilçesi ziyaretinde; Pınarhisar Kaymakamı Rabia Naçar Çanakçıoğlu, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Cemalettin Akyüz, İl Emniyet Müdür Sinan Çamuroğlu ve ilgili kuruluş yetkilileri de hazır bulundular.

16-6

Editör: Haber Merkezi