Vatan Partisi Kırklareli İl Başkanlığı gerçekleştirdiği toplantı ile yapılan görev dağılımını duyurdu.
Kırklareli İl Başkanlığı’nda toplanan İl Yönetim Kurulu üyeleri ve ilçe başkanları, İl Başkanı İsmail Çirci başkanlığında yeni yönetim kurulu  toplanarak; İl Sekreterliğine Hamdi Çelik, İl Saymanlığına Şebnem Çakır seçildiler. İl Yönetim Kurulu üyeleri de; Hüseyin Baskın, Hamide Gökdemir, Selda Kılıç ve Servet Şenyiğit oldu.
Görev dağılımından sonra yapılan açıkalamada, "Türkiye’ nin Üretim Devrimi ile kalkınacağı ve Vatan Partisi’nin yetişmiş kadroları ve plan, programıyla bunu gerçekleştirebilecek tek partidir" ifadeleri kullanıldı.
Türkiye’nin güvenliğinin önemine vurgu yapılarak "ABD’nin Türkiye’yi dört bir yanından kuşattığı; Yunanistan, Adalar Denizi, Güney Kıbrıs ve Doğu Akdeniz’de konuşlandırdığı tüm silahların namlularının Türkiye’ye dönük olmasına dikkat çekilerek, Türkiye Suriye ilişkilerinin ABD karşı en güçlü yanıt olacağı belirtildi. Ankara Şam ilişkilerinin sadece görüşme ile kalmamasının silahlı güç birliği oluşturularak Suriye’nin kuzeyindeki PKK/PYD terör örgütlerinin yok edilmesi Türkiye ve Suriye için hayati önemdedir" sözlerine yer verildi.

Japonyalı Öğrenciler, Kırklareli'nde Çeltik Üretimini İnceledi Japonyalı Öğrenciler, Kırklareli'nde Çeltik Üretimini İnceledi

6525E69A 9169 4219 8E14 A7Accab3402D

Editör: Haber Merkezi