30’ncu Kırklareli Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali’nde konsere yetişmek isterken bisikleti ile kaza geçiren Doruk Efe ile görüşen Bulut, gencin Reynmen sevgisini öğrenince büyük bir jest yaptı.

Doruk Efe ile kaza yaptığı günün gecesinde telefon ile görüşen Bulut, sağlık durumunun iyi olmasından dolayı memnun olduğunu ifade ederek, Doruk Efe’yi konserde özel olarak konuk etti. Konser sonunda sahneye genç ile birlikte çıkan Bulut, bisikleti hasar gören genç için, hayatı boyunca unutamayacağı bir hatıra yaşattı.

Şarkıları ile Kırklareli’ni sallayan ünlü sanatçı Reynmen ile sahnede bir araya gelen Doruk Efe, Reynmen’i çok sevdiği için konsere yetişmeye çalıştığını ifade etti.

Başkan Bulut, “Bu kardeşimiz; yağmurun yağdığı gün, bisikletle konsere yetişmek isterken neyse ki küçük bir kaza geçirdi. Kask dağıldı bisiklet dağıldı. O akşam telefonla konuştum Doruk Efe ile. Dedi ki, ‘Ben en çok bisiklete değil Reynmen konserini kaçıracaktım başkanım.’ Neyse ki kardeşimiz iyi ve burada” dedi. Doruk Efe’nin kendisine olan sevgisini duyan Reynmen “Ben de ona bisiklet alayım” sözleri ile genç hayranına bisiklet sözü verdi.