Yerel

Vize’de Bağımlılık Eğitimi

Vize’de Aile Eğitim Programı (AEP) ve Bağımlılık, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Evlilik Öncesi eğitimleri gerçekleştirilmeye devam ediyor

Vize Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü birim sorumlusu personeli tarafından “Aile Eğitim Programı (AEP) ve Bağımlılık, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Evlilik Öncesi Eğitimi” eğitimleri sürüyor.

Vize Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından Toplum Destekli Polislik Hizmetleri ile birlikte Vize Bereket Camiinde ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik ‘Akran Zorbalığı ve Siber Zorbalık’ ve Aile Eğitim Programı (AEP) kapsamında ‘Aile ve İnternet’ eğitimleri düzenlendi. Eğitime 23 öğrenci katılım sağladı.

Vize Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından 23 çocuğa ve Lüleburgaz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından 89 genç ile 558 yetişkin olmak üzere toplam 647 kişiye eğitim verildi. Çocuk ve gençlere verilen grup eğitimleri yaşlarına uygun şekilde kaynaştırma etkinlikleri, cümle tamamlama, ifadelere göre ‘doğru-yanlış’ oyunu gibi terapötik etkinlikler yoluyla gerçekleştirildi.