Yerel

Vize'de Eğitim Ziyaretleri Devam Ediyor

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, yeni eğitim öğretim yılının tüm paydaşlar için daha verimli ilerlemesi adına ziyaretler ve incelemelerde bulundu.

Müdür Akdemir ziyaretleri kapsamında Namık Kemal Ortaokulu, ve Atatürk Ortaokulu'na giderek hem öğrencilerle, hem de öğretmenlerle bir araya geldi. Bu görüşmelerde sorunları da dinlediğini ifade eden Akdemir, daha iyi eğitim şartlarının ve ortamının sağlanması için çalıştıklarını ifade etti.
Akdemir, ziyaret sırasında Okul Müdürü ve öğretmenlerden okulların mevcut durumları ve ihtiyaçlarıyla ilgili bilgiler aldı. Öğrencilerle de sohbet edip isteklerini dinleyen Akdemir, "Yaptığımız ziyaretler sadece fiziki inceleme ziyaretleri değildir. Aynı zamanda öğretmen arkadaşlarımızla görüşüp sorunları hakkında bilgiler alıyor, okulları gezip eksiklikleri yerinde görerek okul müdürler i ile fikir alışverişinde bulunuyoruz. Gelişimden ve değişimden haberdar olursak, çocuklarımızı geleceğe daha hazır vaziyette yetiştirmiş oluruz" sözlerini dile getirdi.