Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2024-2025 eğitim öğretim yılında uygulanacak Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin anlatılması ve yeniliklerin tanıtılması için Vize İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, Şube Müdürü Hasan Değirmenci, eğitim programı gerçekleştirdi. Eğitim programına okul ve kurum müdürleri katılım gösterdi.

Sınav Akademisi Başvurularında Son Gün 25 Eylül Sınav Akademisi Başvurularında Son Gün 25 Eylül


Programın; okul öncesi ilkokul 1, ortaokul 5, lise hazırlık ve lise 9. sınıflarda kademeli bir şekilde uygulanacağı bildirildi.
Gerçekleşen programda konuşan Müdür Akdemir yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı;

456850113 1049255167199951 4372029677586527874 N
"Büyük Bir Gayret Ve Özveriyle Ortaya Çıkan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli"
"Öğrencilerin zihinsel, sosyal, duygusal, fiziksel ve ahlâkî bakımdan çok yönlü gelişimini desteklemek amacıyla hazırlanan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, bütüncül eğitim yaklaşımlarıyla beceriler ve değerler çerçevesinde yetkin ve erdemli insanın yetiştirilmesini amaçlamaktadır. Büyük bir gayret ve özveriyle ortaya çıkan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin öğretmen ve öğrencilerimize sağlıklı bir biçimde ulaştırılması amacıyla eğitici eğitimleri yapılmış ve Eylül dönemi seminerlerinde öğretmen eğitimlerimiz planlanmıştır"


"Türkiye Yüzyılı'nın İnşasında Büyük Fayda Sağlayacaktır"
"2024-2025 eğitim öğretim yılında okul öncesi, ilkokul 1, ortaokul 5, lise hazırlık ve 9. Sınıf düzeylerinde uygulanacak olan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin ülkemize, milletimize, eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Maarif Modeli'nin uygulanmasında öğretmenlerimiz ve okul müdürlerimiz önemli bir role sahiptir. Maarif Modeli'miz ülkemize Türkiye Yüzyılı'nın inşasında büyük fayda sağlayacaktır"
 

Editör: Haber Merkezi