Vize ilçemize bağlı Küçükyayla köyü doğumlu olan Gencer Güvercin, 2017’de düzenlenen Miss&Mr Model of Turkey Güzellik ve Fizik yarışmasında Türkiye’nin en güzel yüzü seçilmişti. Modelliğin yanı sıra oyunculuk alanındaki başarısını artırarak devam ettiren genç isim, ilk sinema filmi olan Teorem’de başrolü üstlenen oyuncular arasında yer alıyor.

Senaryo ve yönetmenliğini Erman Er’in yaptığı drama dalındaki filmde Sadi Celil Cengiz, Ayhan Taş ve Doğa Yavuz gibi isimlerle başrolü paylaşan Gencer Güvercin’in ilk sinema filmi olan Teorem 31 Mayıs tarihinde sinemalarda vizyona girecek.

Film hakkında;

Cem başarılı bir motorsiklet yarışçısı, Eşi Özlem ve oğlu Efe ile mutlu bir hayat sürerken bir anda her şey alt üst olur. İş çıkısı eve gittiğinde kapıyı açan olmaz. Bir gün öncesinde eşiyle motorsiklet yüzünden kısa bir tartışma yaşanmıştır. Eşi özlem in, Cem in annesine gittiği düşüncesiyle Cem kendi annesinin evine gider fakat annesi onu tanımadığını söyleyerek kapıyı yüzüne kapatır. Geceyi sokakta geçiren Cem ertesi gün eşinin iş yerine gittiğinde eşi Özlem i başka bir adamla el ele görür. Bu durum karşısında Cem, özlemin yanındaki adamı darp eder ve cem i karakola götürürler. Karakoldaki ifadelerin den sonra Cem ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gönderirler. Çünkü Cem ifadesinde onu kimsenin tanımadığını eşinin başka biriyle evli olduğunu oğlu Efenin hiç olmadığını öz annesinin bile kendisini tanımadığını yani bu hayatta hiç yokmuş gibi olduğunu ifade etmesi üzerine doktorlar ona şizofreni teşhis i koymuştur. Ama aslında Cem deli değildir.

5147D29A 675C 4F4E Ae9F Aeef2Fc9E210

Afafaf

5Bf27B05 0B63 44Df A796 0B426147C3B7

Muhabir: Volkan Abuy