Vize Belediyesi tarafından ilçede Halk Oyunları Kursu açılıyor.

Vatandaşların talebi doğrultusunda çeşitli yörelere ait halk oyunları kurslarına anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise ve yetişkin yaş gruplarında katılım sağlanabilecek. Kurslara katılmak isteyenler Belediyenin Halkla İlişkiler Birimine başvuruda bulunabilir.

Çeşitli kategorilerde yapılacak halkoyunları kurslarının gün ve saatleri katılımcıların yaş gruplarına ve kurs kategorisine göre belirlenecek.

Thumbs B C 48F1F237D083459Abe50A0125383C78F

Konservatuvar Kayıtları Başladı Konservatuvar Kayıtları Başladı

“Tüm Çabamız; Siz Değerli Halkımız, Çocuklarımız ve Gençlerimiz İçin”

7'den 70'e herkesi geleneksel halk oyunlarının coşkusunu yaşamak için davet eden Belediye Başkanı Ercan Özalp; “Vizemizin ve ülkemizin kültürel değerlerini yaşatmak ve yeni nesillere aktarmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin kaliteli zaman geçirmelerini sağlamak için spordan sanata birçok alanda kurslarımızı gerçekleştiriyoruz. Folklorik değerlerimizi öğretmek ve sevdirmek için açtığımız kursumuza değerli halkımızın katılımlarını bekliyoruz. Halkoyunları kurslarımıza katılım sağlayan herkese ve kurslarda eğitimleri verecek öğretmenlerimize başarılar diliyor, verimli bir dönem geçirmelerini diliyorum. Vize Belediyesi olarak tüm çabamız; siz değerli halkımız, çocuklarımız ve gençlerimiz için” dedi.

Muhabir: Volkan Abuy