Kızılcıkdere Köyü, Bağ Bozumu Şenliklerine Hazırlanıyor Kızılcıkdere Köyü, Bağ Bozumu Şenliklerine Hazırlanıyor

Kırklareli’nin Vize ilçesi doğumlu yazar Nilüfer Çeken Özbay'ın ilk kitabı ''Gidenler Kalanlar'' raflardaki yerini aldı. Özbay, Eylül ayı başında çıkan kitabı için geçtiğimiz Cumartesi günü bir tanıtım ve imza günü düzenledi.

9Bec7513 Ccf1 4860 Ba75 56Cf596A78F5

Vize ilçesi Kardeşler Aile Çay Bahçesinde düzenlenen etkinliğe kitapsever Vize halkı yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte oldukça heyecanlı olduğu gözlenen yazar Özbay yaptığı açıklamada, çok mutlu olduğunu ifade ederek; “Bu ilk kitabım ve yıllardır bu hayalimin gerçekleşmesi için çalıştım. Bugün de bu hayalimin gerçekleşmesinin mutluluğunu yaşıyorum. Ve bu mutluluğumu okurlarımla paylaşmanın heyecanı da kelimelerle anlatılmaz bir duygu.

Bu etkinliğimize katılan, etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan destek olmaya gelen kişi ve kuruluşlara da çok teşekkür ederim. Umuyorum bundan sonraki süreçte de ikinci ve üçüncü kitaplarımla da okurlarımızla buluşuruz” şeklinde konuştu.

İçerisinde göç hikâyelerinin de yer aldığı 90 sayfalık eser Armoni Yayınları’ndan çıktı. Kitaba popüler alışveriş sitelerinden ulaşılabilinir.

Edb64Fce 98Ef 42C2 A1B0 2Aa4A1Be695F

Editör: Ferdi Kurtbayram