Spor

Volkan Can’dan Flaş Açıklama; “Kırklareli, Hazır Mısın?”

İlimizin başarılı spor adamı Volkan Can, Kırklarelispor’un Ağustos ayında gerçekleştireceği genel kurula aday olduğunu açıkladı.

Uzun yıllar Kırklarelispor Kulüp Başkanlığını yürüten, 2022-2024 yıllarında Türkiye Futbol Federasyonu Yönetiminde yer alan ilimizin başarılı spor adamı Volkan Can, Kırklarelispor’un Ağustos ayında gerçekleştireceği genel kurula aday olduğunu açıkladı.

Can yaptığı açıklamada; “Ağustos ayı içerisinde yapacağımız genel kurul ile birlikte, ilk günkü heyecanla genişletilmiş, genç ve dinamik yönetim ekibimizle birlikte takımımızı daha ileriye taşımak için önemli adımlar atacağız. Bu kapsamda, takımımıza güç katacak yeni transferler yaparak kadromuzu güçlendireceğiz” dedi.

Volkan Can açıklamasında şunları kaydetti;

“Sevgili taraftarlarımız,

Yıllar önce başladığımız bu yolculukta, takımımızın azmi ve taraftarlarımızın desteğiyle amatör ligden 3. Lig’e, ardından 2. Lig’e yükselme başarısını gösterdik.

Şimdi ise sadece saha içinde değil, saha dışında da büyük bir ekip ruhu ve dayanışma sergilememiz gerekiyor.

Ağustos ayı içerisinde yapacağımız genel kurul ile birlikte, ilk günkü heyecanla genişletilmiş, genç ve dinamik yönetim ekibimizle birlikte takımımızı daha ileriye taşımak için önemli adımlar atacağız. Bu kapsamda, takımımıza güç katacak yeni transferler yaparak kadromuzu güçlendireceğiz.

Yönetim, teknik ekip, futbolcular ve tabii ki siz değerli taraftarlarımız, hep birlikte daha güçlü ve başarılı bir Kırklarelispor için el ele verelim. Sizlerin desteği bizim için çok değerli. Tribünlerde, sosyal medyada, her platformda desteğinizi hissetmek bize güç veriyor. Yeni sezonda bu coşkuyu ve birlikteliği daha da artırarak yeni başarılara ulaşacağımıza inanıyorum.

Kırklareli, hazır mısınız? Çünkü biz hazırız!”