Yeşilçam'ın unutulmaz repliklerinden "Yanıyorsun Fuat Abi" bu yaz Kırklareli için "Yanıyorsun Kırklareli"ne döndü. Son yılların en sıcak yaz ayını yaşayan ilimizde termometreler neredeyse çıldırdı, 40 dereceye kadar yükseldi. Haziran ayında görülen rekor sıcakların ardından, Temmuz ayı ortasından itibaren kendisini tekrar gösteren aşırı sıcaklar, günlük hayatı olumsuz etkilemişti.

2-471

Hafta Sonuna Dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı son değerlendirmeye göre Kırklareli'nde hafta sonu aşırı sıcaklar kendini tekrardan hissettirecek. Bugün kuvvetli  esen rüzgarla birlikte biraz nefes aldık. Ancak zaman zaman fırtına şeklinde esen rüzgar, yarından itibaren etkisini kaybedecek. 

Hastaneden Emekli Sabiha Özay Vefat Etti Hastaneden Emekli Sabiha Özay Vefat Etti

Kademe Kademe Artacak

Afrika üzerinden gelecek olan aşırı sıcaklarla birlikte Kırklareli yine 40 dereceleri görecek. Yarından itibaren kademli şekilde artacak sıcaklıklar ve yüksek nemle birlikte yine bunaltıcı hava Kırklareli'nde etkili olacak.  İlimizde çarşamba günü 32 derece, perşembe günü ise 34 derece sıcaklık bekleniyor. Cuma gününden itibaren ise sıcaklıklar 40 derece olacak. Aşırı sıcakların yeni haftayla birlikte etkisini sürdürmesi tahmin ediliyor.