Ekonomi

Yeni Sanayi Esnafı Asfaltlama Çalışmaları Hakkında Ne Düşünüyor?

Yeni Sanayi Sitesi’nde uzun yıllardır beklenen asfaltlama çalışmaları Kırklareli Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay tamamlanmıştı. Peki sanayi esnafı çözülen bu sorun hakkında ne düşünüyor? Detaylar haberimizde…

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut uzun yıllardır çözüm bekleyen Yeni Sanayi Sitesi’ndeki yol problemini çözmüş, asfaltlama çalışması gerçekleştirmişti. Geçtiğimiz ay yapılan hummalı çalışmalar neticesinde Kırklareli’nin bir kanayan yarası daha kapanmıştı.

Yol kalitesinin artması, hem çalışanlar hem de müşteriler için daha konforlu ve güvenli bir ortam yarattı. Aynı zamanda esnafın ticari hayatına da olumlu katkılar sağladı.

Alternatif Gazetesi olarak yeni sanayi esnafına yapılan çalışmaların etkisini sorduk.

10 yıldır bu çalışmanın yapılmasını beklediklerini belirten esnaflarımızdan Bayram Akgüç çalışmalarda emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Akgüç yaptığı değerlendirmede, “Derya Bulut Başkanımız 10 yıldır yaşadığımız sorunu çözdü. Kendisinden çok memnunuz ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Esnafımız için çok iyi bir gelişme. İşlerimize de olumlu yansıyor. “ dedi.

53 yıllık tecrübeli esnaf Kadir Baykul da yapılan çalışmalardan dolayı oldukça memnun olduklarını dile getirdi. Yeni Sanayi Sitesi’nin iç tarafının da altyapı çalışmaları sonrasında yenilenmesini beklediklerini belirten Baykul yöneticilerden sık sık kendilerini ziyaret etmelerini istedi.

Sitede yapılacak her olumlu çalışmanın işlerini pozitif yönde etkileyeceğini vurgulayan Baykul Egzos Sahibi Kadir Baykul esnaf için çalışan ve emek gösterenlere teşekkürlerini iletti.