Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor.

Bu kapsamda Kırklareli’nin uzun süredir çözülememiş bir sorunu çözüme kavuşuyor, kanayan bir yarası daha kapanıyor.

Yıllardır yapılmayı bekleyen ancak bir türlü asfaltlanması gerçekleştirilemeyen, Yeni Sanayi Sitesi’nde, Kırklareli Belediyesi tarafından asfaltlama çalışmaları başladı.

G Slko4 A Xs A A Tu Vv

Başta sanayi esnafı olmak üzere vatandaşla tarafından beğeni ile karşılanan çalışmalar devam ediyor.

Konu hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanı Derya Bulut; “Uzun yıllardır, halkımızın ve değerli sanayi esnafımızın haklı sitemlerine sebep olan, bir türlü çözüme kavuşturulamayan, kanayan bir yara haline gelen problemi çözüyoruz. Halkımızın ve sanayi esnafımızın taleplerini dikkate alarak, Yeni Sanayi Sitesi’nde asfaltlama çalışması başlattık. Bu çalışmalar sayesinde, sanayi sitemizin yolları daha güvenli, konforlu ve modern bir hale getirilecek” müjdesini verdi.

G Slko3 W4 A A Zt71

“Özellikle şunu belirtmek isterim ki bu çalışma, ileride yapacağımız kapsamlı altyapı projelerimizden etkilenmeyecek şekilde yürütülmekte” diyen Başkan Bulut açıklamalarına şöyle devam etti;

“Asfaltlanacak alanın seçimini, ileride yapılacak altyapı düzenlemelerinden etkilenmemesi için titiz ve dikkatli bir şekilde yaptığımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Gelişen sanayimiz ve iş dünyamızın ihtiyaçlarını karşılamak için alt yapı çalışmalarımıza büyük önem veriyoruz.

Bu çalışmalar sayesinde, hem bölgemizin ulaşım altyapısını iyileştirecek hem de sanayi sitemizdeki işletmelerin faaliyetlerini daha verimli ve güvenli bir şekilde sürdürebilmelerini sağlayacağız.

B2Acf707 7B69 492F B801 De46880488Ec

Yol kalitesinin artması, hem çalışanlarımız hem de ziyaretçilerimiz için daha konforlu ve güvenli bir ortam yaratacak. Ayrıca esnafımızın ticari hayatına da olumlu katkılar sağlayacak.”

Derya Bulut Belediye olarak, vatandaşların yaşam kalitesini artırmak ve sanayicilerin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilmek için çalışmalara aralıksız devam edeceklerini önemle vurguladı.

Bulut açıklamalarını şu sözlerle noktaladı; “Çalışmalar süresince gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz. Daha yaşanabilir ve modern bir çevre için el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz. Her şey daha güzel ve yaşanabilir bir Kırklareli için!”

Kırklarelili Gaziler Vücutlarındaki Kurşunları "Gurur Madalyası" Olarak Taşıyorlar Kırklarelili Gaziler Vücutlarındaki Kurşunları "Gurur Madalyası" Olarak Taşıyorlar

9006E672 Cc60 416D 8639 8F610Eeedbb6

Esnaf Çalışmadan Memnun

Alternatif Gazetesi olarak yeni sanayi esnafına devam eden asfaltlama çalışmalarını sorduk, olumlu dönüşler aldık.

Esnaflarımızdan Emin Akgüç yaptığı açıklamada; “10 yıldır bu yolun yapılmasını bekliyorduk. Sonunda Derya Bulut Başkanımız geldi ve soruna çözüm oldu. Kendisinden çok memnunuz. Esnafımız için de çok iyi bir gelişme. İşlerimize de olumlu yansıyacağını düşünüyoruz. Derya Bulut Başkanımıza çok teşekkür ediyor, kendisini en kısa zamanda dükkânlarımıza bekliyoruz” dedi.

C3D84Ace D91A 4034 9F49 1Ea50975B74C

G Slko36 Ws A Aq H Dn

Editör: Ferdi Kurtbayram