13. YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı 9 Ekim’de kapılarını açıyor. Antalya’da gerçekleşecek fuarda ilimizin önemli yerel ürünleri de bulunacak.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteğinde ve Antalya Ticaret Borsası’nın organizasyonunda “Sizin Oraların Nesi Meşhur?” sloganıyla 09-13 Ekim 2024 tarihlerinde, ANFAŞ-Antalya Fuar ve Kongre Merkezi’nde “13.YÖREX–Yöresel Ürünler Fuarı” düzenlenecek.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası etkinlikle ilgili açıklamasında; “YÖREX’te her yıl coğrafi işaretli ürünler üreten ve ticaretini gerçekleştirenler, ulusal ve uluslararası market zincirleri ve e-ticaret portaları yöneticileriyle bir araya gelmekte ve ikili iş görüşmelerinde bulunmaktadır.

SON DAKİKA; Kırklareli’nde Ehliyetsiz Sürücünün Çarptığı Kadın Öldü SON DAKİKA; Kırklareli’nde Ehliyetsiz Sürücünün Çarptığı Kadın Öldü

YÖREX’in düzenlendiği fuar merkezinde yer alan TOBB standında gerçekleştirilecek olan “B2B Eşleştirme Programı”na katılmak isteyen üyelerinizin/katılımcılarınızın https://yorex.com.tr/b2b/ yer alan Başvuru Formu‘nu doldurmaları gerekmektedir” cümleleri kullanıldı.

Muhabir: Volkan Abuy