Kırklareli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emrah Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Büyük Zaferin 102’nci yıldönümünde Yıldırım şu ifadelere yer verdi;

“Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde “Bağımsızlık Benim Karakterimdir” diyerek arkasına aldığı bir Milletin özgürlük ve kurtuluş mücadelesinin tarihi zaferini 102’nci kez kutlamanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz.  

ADD Trakya Şubeleri Pınarhisar’da Yaşananlara Tepki Gösterdiler ADD Trakya Şubeleri Pınarhisar’da Yaşananlara Tepki Gösterdiler

Tarihe altın harflerle kazınan bu destan Türk milletinin var olma mücadelesinin önemli mihenk taşlarından biridir. Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, milletimizin birlik ve beraberlik içinde gösterdiği kararlılığın en belirgin göstergesidir.

Ulu önderimiz Atatürk, silah arkadaşları, ordumuz ve yüreğini ortaya koyan milletimiz sayesinde bugün Türkiye, ay yıldızlı bayrağımız altında bağımsız ve güçlü bir ülke olarak yoluna devam etmektedir.

Bu vesileyle bir kez daha Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile bu topraklar için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyor, başta Kırklareli’nin daha sonra da tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

Editör: Ferdi Kurtbayram