19 Ekim Cumartesi günü (yarın) oynanacak maçta güçlü rakibinin karşısında galibiyet arayacak Kırklareli Belediyesi FBO, puan cetvelinde Ferhatoğlu Edremit Belediye Gürespor'un ardından 2. basamakta yer alıyor. 5 maçta 4 galibiyet 1 mağlubiyeti bulunan başarılı takım, bu hafta deplasmanda oldukça zor bir maça çıkacak.

I M G 2264
Kırklarlei FBO, Galibiyet Peşinde
Maç maç yolunda emin adımlarla ilerlemek isteyen Kırklareli temsilcisi; basketbola ciddi yatırım yapan dişli ekibe konuk olacak. Maç öncesinde Başantrenör Nejat Deyrin'e son bilgileri aldık. Deyrin, "Yıllardır kadın basketboluna yatırım yapan iyi bir ekiple oynayacağız. Tempolu geçen bir haftadan sonra bugün son çalışmamızı Burhaniye de yapacağız" sözlerini dile getirdi.

I M G 2299
"Maça Hazırız"
Takımda eksik ve sakat oyuncu bulunmadığını dile getiren Deyrin "Takımımızda eksik yada sakat oyuncumuz yok. Tüm takım maça hazırız. Hedefimiz her maç olduğu gibi kazanmak" dedi.
Haftanın maçlarında zirveyi yakından ilgilendiren Kırklareli Belediyesi Fen Bilimleri Basketbol Takımı - Aslan Yol Burhaniye Belediyespor maçı saati itibari ile zirvedeki son durumu şekillendirecek. Zirvedeki Ferhatoğlu Edremit Belediye Gürespor, ÇBK Mersin GElişim ile deplasmanda karşılaşacak.
I M G 2295

Kırklareli’nde Briç Heyecanı Kırklareli’nde Briç Heyecanı

Haftanın programı şu şekilde;
18 Ekim Cuma

Çankaya Üniversitesi-Yalova 14:00
ÇBK Mersin Gelişim - Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor 17:30
Bursa Uludağ Basketbol - Seçil Kauçuk Mersin Basketbol 18:00
Urla Belediyesi - Gallardo 18:30
19 Ekim Cumartesi
01 Adana Basketbol - Çanakkale Belediyespor 15:30
Aslan Yol Burhaniye Belediyespor - Kırklareli Belediyesi Fen Bilimleri 17:00
20 Ekim Pazar
Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor - Fenerbahçe Gelişim 18:00
21 Ekim Pazartesi
Emlak Konut Gelişim - Edirne DSİ 18:00

Editör: Şefik Kenar