Kempo IKF World Championship Dünya Şampiyonası, 22-28 Nisan tarihlerinde 40 ülkeden sporcunun katılımıyla Antalya’da düzenleniyor. 3 binden fazla sporcunun mücadele edeceği turnuvada Kırklareli Efsane Spor Kulübünden milli sporcular Orhan Efiloğlu ve Mehmet Baran Şinik de şampiyonluk arayacak.

U-22 Erkekler Kategorisinde müsabakalara çıkacak sporculardan Orhan Efiloğlu 70 kg’da Mehmet Baran Şinik 65 kg’da rakipleriyle karşılaşacak.

Kempo Karate 1

Dünyanın ilgiyle takip edeceği etkinliğe Türkiye milli takımı 120 kişilik bir takımla katılıyor.

Hem İlimizi Hem De Ülkemizi Temsil Edecekler

Kırklarelispor'dan Tatsız Kapanış Kırklarelispor'dan Tatsız Kapanış

Sporcuların Antrenörü Tahsin Murat Bozbaşak şampiyona hakkında bilgiler vererek; “Kempo Karatenin içerisinde yaklaşık 5-6 farklı kategori var. 3 farklı dalda Türkiye şampiyonu oldu sporcularımız. Milli takıma girme hakkı kazandılar. Aslında 11 sporcu katılma hak kazandı ama bu dernek federasyonu olduğu için sporcuların katılım ücretleri kendi ceplerinden çıkıyor bu da yaklaşık kişi başı 600 Euro. Sporcularımızın ikisine de yarı sponsorlu geri kalanını da borç bularak gönderdik. Umuyoruz ikisi de güzel dereceler alıp hem ilimizi hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil ederler” dedi.

Muhabir: Volkan Abuy