Kırklareli’nde "Kentin En İyisi" sloganı ile yola çıkan ve tam 30 yıldır değişmeyen bir yayın çizgisine sahip olan Serhat FM, ilkeli ve seviyeli yayıncılık anlayışıyla yeni yaşını kutluyor.

Bundan 30 yıl önce Feridun Nihat Uluçay önderliğinde kurulan Serhat FM, kısa bir süre içerisinde Kırklareli’nin en sevilen radyosu olmuştu.

Avrupa Markası Lüleburgaz'a Geliyor Avrupa Markası Lüleburgaz'a Geliyor

Şehrin tek radyo istasyonu olan Serhat FM, yeni yaşına girmenin de mutluluğunu yaşıyor. Yayına başladığı günden bu yana dinleyici ve iş ortaklarıyla büyümeye devam eden Serhat FM, her zaman yenilikçi yayın politikası ile Kırklareli'nin sesi, kulağı olmayı sürdürüyor.

Serhat FM, 30.yılında da gündemi takip ediyor, pop ağırlıklı yayınları ile dinleyenlerine keyifli saatler yaşatıyor. Kırklareli’nin efsanevi yerel radyosu Serhat FM, profesyonel seslendirme kadrosunda yeniliklerin devam edeceğinin de haberini veriyor.

İki kadın yönetici; Belgin Uluçay Özkan ve Nilgün Uluçay Zafer’in önderliğinde yoluna emin adımlarla devam eden Serhat FM, gazetemiz aracılığı ile de katkı sunan herkese ve dinleyicilerine teşekkürlerini ilettiler.

5B55563E F1Bc 4211 A974 896Dcee73287

Editör: Ferdi Kurtbayram