9 Ekim Çarşamba akşamı Şişli’de bulunan Babylon sahnesinde gerçekleştirilen konserde, 11 yıl önce aramızdan ayrılan organizatör ve müzik küratörü Mehmet Uluğ da anıldı. Gecede Burhan Öçal ve Trakya Funk grubuna Amerikalı caz funk avant-garde basçısı Jamaaladeen Tacuma, ünlü rapçi Gazapizim ve davulda King Noli eşlik etti. Trakya All Stars grubundan Faruk Giley ve Aydın Bergamalı da konserde yer alan isimler arasındaydı.

Burhan Öçal ve Jamaaladeen Tacuma’nın hayata geçirdiği Trakya Funk projesinde iki usta virtüözün yanı sıra başta Kırklareli olmak üzere Trakya’nın tanınmış müzisyenleri yer alıyor.

503Dfc4A 778D 4Bdc 89Ef C38Dc2331639

Burhan Öçal’ın uzun yıllar önce Kırklareli’nin müzikal mirasına saygı duruşunda bulunduğu özel projesi Trakya All Stars’a yeni bir soluk olarak ortaya çıkan Trakya Funk grubunda darbukada Ümit Adakale, klarnette Yaşar Çakırlar, kemanda İsmail Papis, cümbüşte Ahmet Demirkıran ve zurnada Recep yer alıyor.

Babylon sahnesinde düzenlenen konserde müzisyenler dinleyicileri gelenek ve modernitenin dinamik bir birleşimine taşıyarak, kültürel sınırları aşan unutulmaz bir müzik deneyimi sundu. Gece sonunda ise Blues Of Rumeli grubunun solisti Kırklarelili sanatçı Süheyla Solak da gruba eşlik etti.

Wasrfqwrqewr

Öğrencilerden “Lüleburgaz'da Yaşamak" Adlı Fotoğraf Sergisi Öğrencilerden “Lüleburgaz'da Yaşamak" Adlı Fotoğraf Sergisi

Rewqerwqrweq

Editör: Erhan Baycan