Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde bulunan Gebe Okulunda yeni dönem eğitimleri sona erdi. Bu kapsamda anne adaylarına Kadın Doğum Uzmanı, Eğitici Ebe, Psikolog, Fizyoterapist, Beslenme ve Diyetetik uzmanlarından oluşan bir ekip tarafından eğitim veriliyor.

Anne adaylarının doğum öncesi ve sonrası süreçle alakalı bilgiler öğrendiği programla ilgili; “Geleceğin anne adaylarına bilinçli ve sağlıklı doğum yapmaları ve doğum sonrasında bilgi ve becerilerin kazanılması amacıyla hastanemizde gebe okulunda gebe eğitimleri verilmektedir.

Krjtbhkth

2024 Mayıs ayı gebe okulu eğitimlerimiz profesyonel ekip (Kadın Doğum Uzmanı, Eğitici Ebe, Psikolog, Fizyoterapist, Beslenme ve Diyetetik) tarafından verilen eğitimlerle, doğum öncesi ve doğum sürecini de dahil ederek anne adayını doğuma hazırlayarak aileyi fiziksel ve psikolojik olarak doğum sürecine dahil etmektedir” ifadeleri kullanıldı.

“Anne adaylarımız için kayıtlarımız devam ediyor”

Yeni dönem gebe okulu kayıtlarının sürdüğü kaydedilerek; “Gebe okulu eğitimine katılım sağlayan anne ve baba adaylarına Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzm. Dr. Fulya Oğuz Türkyılmaz ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Işıl Esen tarafından sertifikaları takdim edildi.

Kajsfbkjfb

Anne adaylarımıza sağlıklı bir gebelik ve doğum süreci diliyoruz. Gebe okulu eğitime kayıt olmak isteyen anne adaylarımız için kayıtlarımız devam ediyor. Kayıt olmak için doktorunuza başvurmayı unutmayın” cümlelerine yer verildi.

Muhabir: Volkan Abuy