Kırklareli’nin tanınmış ailelerinden Aydın Çiftlik’ın kızı Kırklareli Belediyesi personeli Asrın Çiftlik ile Star Kuyumculuk Satış Sorumlusu Oytun Bağcı 8 Eylül Pazar Günü muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdi.

2-531

SON DAKİKA; Kırklareli’nde Ehliyetsiz Sürücünün Çarptığı Kadın Öldü SON DAKİKA; Kırklareli’nde Ehliyetsiz Sürücünün Çarptığı Kadın Öldü

Düğün öncesi saat 12.00’de ilk olarak eski geleneklere uygun bir şekilde damat baltayla traş edildi. Ardından gelin alma alayı yapıldı.

3-235

Sonrasında Asrın-Oytun çiftinin nikahlarını Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut kıydı.

Genç çiftin düğün töreni ise saat 20.00’de  Esnaf ve Sanatkarlar Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Muhteşem düğüne genç çiftin yakınları ve sevenleri, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, il genel ve belediye meclis üyeleri, Kırklareli Belediyesi çalışanları, Star Kuyumculuk Sahibi ve çalışanları katılım sağladı.

4-132

Takı töreni ile başlayan düğün ardından pastanın kesilmesi ve eğlence ile devam etti. Muhteşem bir düğünle dünya evine giren Asrın ile Oytun çifti ve sevenleri bu mutlu gecenin tadını doyasıya çıkardılar.

Bizler de Alternatif ailesi olarak genç çifti tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi