Özellikle çocukların büyük ilgi gösterdiği stand meraklı gözler ile izlendi. Festival ruhunu yansıtan neşe ve renkler ile yapılan glitter makyaj, Babaeski'de yüzlere ayrı bir ışıltı kattı.

Dilara 2
"Festival Işıltı İster"
El ürünleri üreten yetenekli kadınlardan birisi olan Bircan, "Festivalin 2. günü dedim ki, ee bu festival bir ışıltı ister. Ben de bu fikirle başladım. Çoluk çocuk yetişkin herkesi ışıldatmaya başladım" sözlerini dile getirdi.

Dilara 1
Çocuklar ve Gençlerden Büyük İlgi
Festivalin ikinci gününde yüzleri ışıldatmaya başlayan Bircan, "Sevildi, çocuklardan yana çok ilgi gördüğünü fark ettim. Devamının gelmesini isteyenler oldu. Üretmeyi seviyorum. Ve yaptıklarımın insanlar üzerinde mutluluk oluşturması çok hoşuma gitti. Bu yüzden devam edeceğim. Gülen güzel yüzlere, bir parça mutluluk da ben ekleyeceğim" ifadelerini kaydetti.

Ünlü Komedyenin Tercihi Birtat Köftecisi Oldu Ünlü Komedyenin Tercihi Birtat Köftecisi Oldu

Dilara 3
"Minik Bir Dokunuş Kocaman Bir Gülümseme"
Glitter makyaj ile standına konuk olan insanların gülümsemelerinden güç aldığını dile getiren Bircan, "Babaeski'de güzel bir festival geçirdik. Emeği geçen herkese teşekkürler. Birlik ve beraberlik içerisinde eğlenmeyi, kaliteli zaman geçirmeyi başarmak çok güzel. Bu güzel organizasyonda; üreten, ben de varım diyen kadınlar olarak yerimizi aldık. Hayata kattığımız renkleri sergiledik. Mutluluğumuzu, yeteneklerimizi konuklarımız ile paylaştık. Minik bir dokunuşun onlarda kocaman bir gülümseme bıraktığını gördük. Çok mutlu olduk" dedi.

Dilara 4

Editör: Şefik Kenar