Yerel

Babaeski'de Başkan Değişim Fişeğini Yaktı

Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla, bir dizi ziyaret gerçekleştirerek kritik görüşmeler gerçekleştirdi.

Babaeski'de hayata geçirmek istediği projeler için üst düzey görüşmeler gerçekleştiren Yayla; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul İl Müdürü Maliki Ejder Batur’u ve Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürü Şenol Altıok'u ziyaret etti.






( Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul İl Müdürü Maliki Ejder Batu ziyareti fotoğrafları)

"Kentsel Dönüşün Projeleri"
Babaeski'nin durağan yapısını değiştirmeyi hedefleyen Yayla, yaşayan bir ilçe oluşturmak için atılım hedeflerini ve yenileme çalışmalarını hayata geçirmek istiyor. Bu kapsamda Yayla, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul İl Müdürü Maliki Sayın Ejder Batur’u makamında ziyaret ettik. Bu ziyarette, ilçemizin çevre düzenlemeleri, kentsel gelişim projeleri ve diğer ihtiyaçları hakkında istişarelerde bulunduk. İlçemizin geleceğine yönelik projelerimize destek taleplerimizi iletme fırsatı bulduğumuz bu ziyareti tekrar yineleyeceğimizi belirterek, kabullerinden dolayı Sayın Ejder Batur’a teşekkür eder, işbirliğimizin ilçemize önemli katkılar sağlayacağına olan inancımı belirtmek isterim" ifadelerini dile getirdi.


"Ulaşımda Güven ve Konfor Geliyor"
Babaeski içerisinde yapılacak ve tamamlanacak çalışmalar ile iglili görüşme gerçekleştiren Yayla, "Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürü Sayın Şenol Altıok’a gerçekleştirdiğim ziyaret kapsamında, ilçemiz içinde yapılması ve tamamlanması gereken yol çalışmalarını istişare etme ve gerekli destekleri sağlama adına verimli bir görüşme gerçekleştirdik. İlçemizin ulaşım altyapısını güçlendirmek ve vatandaşlarımıza daha güvenli ve konforlu yollar sunmak amacıyla, ihtiyaç duyulan projeler konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Sayın Altıok’a desteklerinden dolayı teşekkür eder, ilçemize yapılacak projelerin hayırlı olmasını dilerim" dedi.