Yerel

Babanın Oğlu Kemal, Vatandaşa ‘Derya Bulut’u Sordu

Trakya’nın ünlü internet fenomeni Babanın Oğlu Kemal Kırklareli sokaklarındaydı.

Loading...

Trakya’nın ünlü internet fenomeni Babanın Oğlu Kemal Kırklareli sokaklarındaydı.

Pınarhisarlı sevilen isim Kemal Dülger, tanınan diğer lakabıyla “Babanın Oğlu Kemal” Kırklareli’nde halka Derya Bulut’u sordu.

Kırklareli Belediyesi’nin 100 gününü Kırklarelililer ile birlikte değerlendiren Babanın Oğlu Kemal mikrofonu aldı, sokaklara çıktı ve ilk olarak; “İnsanların yüzündeki tebessüm çok güzel” yorumunda bulundu.

Dülger; “Yerel seçimlerde değerli Kırklareli halkının desteğini alan Derya Bulut hocamız yeni belediye Başkanımız olmuştu. Derya hocamızın 100 günlük eylem planı içerisinde neleri yaptığını, neleri yapmak istediğini, neleri yapacağını, projelerini hep birlikte Kırklarelili vatandaşlarımızla değerlendiriyoruz” diyerek vatandaşlara mikrofon uzattı.

Bir vatandaş; “Çocuk parklarımızda geliştirmeler yapacağının sözü verilmişti. Şu an görüyoruz ki; Pınar Mahallesi’nde iki parkımızda da güzel çalışmalar oluyor. Yine Yeni Sanayi sitemizde yol çalışmaları oluyor. O yol çok bozuktu. Ben Belediyemizi başarılı buluyorum” yorumunda bulundu.

Yine Kırklareli Belediyesi’nin öğrencilere sağladığı yüzde 50 ulaşım indirimini gençlere soran Babanın Oğlu Kemal, olumlu dönüşler aldı. “Derya Başkan, öğrencinin yanında” diyen vatandaşlar, Bulut’a selam ve sevgilerini gönderdiler.

Bir diğer esnafımız ise Kırklareli Belediyesi için; “Şu anda psikolojik olarak herkesi çok mutlu, umutlu görüyorum. Neden? Yeni bir taze kan, yeni bir soluk, yeni bir ekip, yeni bir umut var” yorumunu yaptı.

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut ise söz konusu röportaj hakkında; “Babanın Oğlu Kemal göreve geldiğimiz ilk 100 günde yaptıklarımızı, güzel Kırklareli’mizin sokaklarında siz sevgili hemşehrimiz ile değerlendirdi. Beğeniyle takip ettiğimiz, kendine has üslubuyla gönüllere taht kuran Kemal kardeşime, gerçekleştirdiği bu samimi ve içten röportaj için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.