Pınar Mahallesi tarafından Millet Bahçesi'ne gitmek isteyen 4 öğrenci, aslında oldukça sıradan bir gün yaşıyordu. Ancak, karşıdan karşıya geçmek isterken canlarından olacaklardı. Ancak onların başlarına gelen bir trafik kazası değil, bıçaklı bir saldırganın öfkesi oldu.
İddiaya göre; motosikletiyle gelen şahsa yol veren gençler, o an yaşanan anlaşmazlıktan sonra öfkelenen adam tarafından ekmek bıçağı ile kovalandı. Olaydan sonra saldırganın kim olduğunu merak eden gençler, şahsın emekli olduğunu öğrendiklerini dile getirdi.


Yaya Geçidinde Anlaşmazlık
Pınar Mahallesi'nden Millet Bahçesi'ne gitmek için yürüyen gençler, "Pınar Mahallesi tarafından Millet Bahçesine gidecektik. Yolun karşısına geçerken arkadaşım durdu, motosikletiyle gelen şahsa yol verdi. O da durdu arkadaşıma yol verdi. Arkadaşım da onun yol verdiğini anlayınca yola çıktı. Bunun üzerine motosikletli şahıs kızarak, küfür etmeye başladı. Neden küfür ediyorsun diye teki gösterdik. Bisikletimdeydim, inip adamın yanına gittim bana da kızmaya devam etti. Motosikletinde duran ekmek bıçağını çıkardı kovalamaya başladı" sözlerini dile getirdi.

Gündoğdu; “Kahraman Gazilerimiz Cumhuriyetin En Büyük Güvenceleridir” Gündoğdu; “Kahraman Gazilerimiz Cumhuriyetin En Büyük Güvenceleridir”


Yarım Metre Arkasında Bıçak Savurmuş
Yaşadıkları karşısında can havliyle kaçan gençlerden birisi durup arkasına baktığında bıçaklı şahsın hala peşinde olduğunu gördü. Genç öğrenci o anları anlatırken şu ifadeleri dile getirdi; "Bir süre koştuktan sonra, peşimi bıraktığını düşünerek arkama baktığımda yarım metre yanımda bana bıçak savurdu. Bisikletim orda kalmıştı. Bisikletime zarar verdi. Adamın motosikletinin plakasını aldık ve daha sonra gidip ifade vererek şikayetçi olduk.    

Editör: Şefik Kenar