Yerel

Balkan Maratonu'nda Rumeli Hardaliye Rüzgarı

Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Spor Kulübü'nün düzenlediği 9. Uluslararası Edirne Maratonu'nda Kırklareli'nin markası hem sponsor oldu hem de Kırklareli'nin hardaliyesini tanıttı.

Rumeli Hardaliye, 9. Uluslararası Edirne Maratonu'ndaki yerini aldı. Yurt içinden ve yurt dışından yüzlerce sporcunun katılımı ile gerçekleşen dev etkinlikte bu sene 650 atlet ter dökecek.


Dev Sponsorlar
Anadolu Ajansı, TRT Spor başta olmak üzere birçok bakanlığın da sponsor olarak yer aldığı etkinlikte Kırklareli'nin başarılı firması Rumeli Hardaliye de hem sponsor oldu hem de Kırklareli'nin lezzetini tanıttı. 1 Eylül'de (yarın) başlayacak etkinlik renkli karelerle şekillenmeye başladı. Önemli sporcuların yarışacağı etkinlikte olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Rumeli Hardaliye Firması, "1 Eylül’de başlayacak 9. Uluslararası Edirne Maratonu’nda, enerji içeceği sponsoru olarak tekrar yanınızdayız. Bu yıl da maraton boyunca performansınızı artırmak ve enerjinizi yüksek tutmak için Rumeli Hardaliye sizinle" ifadelerini kullandı.


Balkanların Yarışmasında Kırklareli Rüzgarı
Türkiye'den ve Balkanlar'dan başta olmak üzere geniş sporcu yelpazesinin yer alacağı etkinlikte, Kırklareli'nin tarihi lezzeti hardaliye tanıtılıyor. Farklı kültürlerden, ülkelerden ve şehirlerden gelen konuklara Kırklareli hardaliyesi ikram ediliyor.