Edirne Hakem Kuruluna Yeni Atama Edirne Hakem Kuruluna Yeni Atama

2-515

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Kırklareli Belediye Başkanı Yardımcısı Burak Süzülmüş, Kulüp Yöneticileri Günalp Ferit Kaya, Emrah Yıldırım, Emre Trak, Berkay Angün, Murat Baytaroğlu, Can Avrap, Hakan Güvençer, Akçahan Önce, Takım Genel Menajeri Bulut Özalp, Takım Antrenörü Nejat Deyrin, Yardımcı Antrenörler Ogün Deyrin ve Berkant Şen, Fizyoterapist Fuat Dedeoğlu ve takım oyuncuları katıldı.

5-72
"Hayırlı Olsun"
Kırklareli Belediyesi FBO Kadın Basketbol Takımı Yöneticisi Günalp Ferit Kaya konuşmasında, "Yeni sezon hepimiz için hayırlı ve uğurlu olsun. Kırklareli Belediye Başkanımız Derya Bulut, Kırklareli Belediye Başkan Yardımcımız Burak Süzülmüş ile birlikte hep birlikte devam edeceğiz" sözlerini dile getirdi.

4-122
"1. Ligte Takımımız Var"
Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut yemekte yaptığı konuşmada sporun önemine değinerek, "1. Ligde bir takımımız var. İlk buluşmamız. Bugün burada hepsi birbirinden değerli isimler ile bir aradayız. Spora ve Kırklareli'ne gönül veren, emek veren isimler.
Ben spora çok önem ve değer verdim. Çocukluktan bu yana da spora çok önem verdim. Çok sevdim. Yıllarca futbol ve voleybol oynadım. Salon sporlarını da takip ederim. Basketbolu da takip ederim. Fırsat buldukça basketbola zaman ayırırım. Bizim için olmazsa olmazlardan biridir spor" ifadelerini dile getirdi.
Bulut konuşmasında şu ifadeleri dile getirdi;

026Cfdcb 7249 48F4 8B73 0D06Fdb5A549
"Bu Kararı Almamız 5 Dakika Sürmedi"
"Bu sevda işi, sevmesek, heyecanını duymasak hiçbirimiz burada olmaz. Buraya zaman ayırabilmenin tek bir yolu var. Sporu gönülden sevmek. Amatör ruh dediğimiz bu. Biz profesyonelliği Kırklareli olarak size sunmak istiyoruz. Her başarının altında bir amatör ruh sevgisi vardır. Bizler geçtiğimiz hafta bir araya geldik. Bu kararı almamız 5 dakika sürmedi."

822B4564 B41E 4Cec B0A0 A469E6F03803
"Bize Düşen, Bu İlin Gençlerine Bu Hayali Kurdurmak"
"Eğitimci olarak da Kırklareli Belediye Başkanı olarak da; bizim Kırklareli'ndeki çocuklara hayal kurdurmamız lazım. Yani bu işin en önemli unsuru hayaldir. Son saniyede üçlük atmak için hayal kurabiliyorsan, işte o zaman yorulmuyorsun. Yorulsan da devam ediyorsun. Sen gece başını yastığa koyduğun anda o hafta sonu oynayacağın maçın hayalini kuruyorsan maça kendini veriyorsun. Bize düşen bu ilin bireyleri olarak, bu ilin gençlerine bu hayali kurdurmamız. Lazım yarın öbür gün hepsi Hakan Güvençer olabilmeli. Bir Murat Baytaroğlu olabilmeli, bir Murat Hoca olabilmeli. Sizler gibi o sahada kendini hayal edebilmeli. Size destek olabilecek platformu, zemini hazırlamak için her şeyi yapacağız."

3Bbf08Be Ce55 4E3D A8F6 73Eb926277E7

Editör: Şefik Kenar