Okullar Başladı; 39 Kart’ta Yoğun Başladı Okullar Başladı; 39 Kart’ta Yoğun Başladı

Programda konuşan Başkan Bulut, önce ailelere seslenerek çocuklarla nitelikli zaman geçirmenin önemine değindi. Bulut, öğrencilere seslenerek onların yüreklerine dokundu. 

F0Bff98D A159 41D1 Bb11 55204C6E1F00
"Tarihten Aldığımız Bu Devleti Geleceğe Taşıyacak Olan Sizlersiniz"
Program öncesi öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Bulut, konuşması esnasında da bu ilgisinin devam ettiğini fark edince onlara özel olarak seslendi. Ailelerin sorumluluğunu hatırlattıktan sonra çocuklar ile anlaşma yapan Bulut; sanat, bilim ve spor alanlarına yönelme sözü aldı. Bulut, "Sevgili gençler, sizden ricam; tarihten aldığımız bu milleti, devleti, en son Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün Cumhuriyet olarak bize emanet etmesiyle geleceğe taşıyacak olan sizlersiniz. Dolayısıyla size çok büyük görev düşüyor" sözlerini dile getirdi.

B6F79585 799E 4Eee Bf0A 2101Aeb993A8
"Sizden Söz Almak İstiyorum"
Konuşmasının son kısmında çocuklara seslenerek onların doğru etkinliklere yönelmesi için miniklerle anlaşma yapan Bulut, "Sözden söz almak istiyorum. Bu Cumhuriyet'e sahip çıkacağınıza söz veriyor musunuz? Bunun için her gün kitap okuyacağınıza söz veriyor musunuz? Bununla birlikte her gün spor yapacağınıza söz veriyor musunuz? Bir de bunların yanına bir sanat dalı ile meşgul olacağınıza söz veriyor musunuz? İşte her gün spor yaparsanız, bir sanat dalı ile meşgul olursanız, çok kitap okursanız, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bize emanet ettiği Cumhuriyet'e en iyi şekilde sahip çıkarız" ifadelerini kullandı.
Çocuklar, Başkan Bulut'un sorularına hep bir ağızdan cevap vererek "Evet" dedi. Bir yandan renkli kareler oluşurken bir yandan da çocukların verimli aktivitelere yönlendirmesini sağlayan Başkan Bulut, öğrencilerin yüreklerine dokunmuş oldu.

Editör: Şefik Kenar