Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, dün gerçekleşen Ağustos ayı Meclis toplantısında yaptığı gündem dışı konuşmasında tüm Kırklareli’nden özür diledi.

Bulut, geçtiğimiz haftalarda düzenledikleri Kırklareli Belediyesi’nin 100 günü lansman toplantısında, henüz hayata geçmeyen öğrencilere ulaşımda yüzde 50 indirim vaadini yapılmış gibi anlattığını ifade ederek, kamuoyundan özür diledi.

Başkan Bulut şöyle konuştu;

“27 Temmuz Cumartesi günü 100’üncü gün münasebetiyle yaptığımız bildiri toplantısında ciddi bir gaza gelmişim. Yaptıklarımızı anlatırken, maalesef yapmadığımız bir şeyi yapmış gibi anlatmışım. Sonradan tekrar seyrettiğimizde fark ettim. Bunun için başta sizlerden ve tüm Kırklarelililerden özür diliyorum.

Borsa Devi, Lüleburgaz'dan 600 Milyonluk Gayrimenkul Alımı Yaptı Borsa Devi, Lüleburgaz'dan 600 Milyonluk Gayrimenkul Alımı Yaptı

D S C 0013

Öğrencilerimize yüzde 50 indirimli ulaşım ile ilgili konu aslında şöyleydi; Bundan yaklaşık 3 ay önce meclisimize bir ulaşım zammı talebi gelmişti. O zam talebi doğrultusunda bizler de bir karar almıştık. 4 ayı kapsayan bu karara göre iki ay 8’er bin, diğer iki ay ise 10’ar bin TL’lik taşıyıcı esnafımıza yönelik bir destek verme durumu söz konusuydu. Süreci başlattık. O dönemde bunları konuşurken Ağustos ayı gündemine de öğrencilere ulaşımda yüzde 50 indirim konusunu yetiştiririz diye planlamıştık. Eylül ayına öğrencilerimize hazır hale getiririz diye düşündük.

Fakat toplantıda ciddi ciddi kendimi motive ederek bu hizmeti yapmış gibi anlatmışım. Bir kez daha hepinizden, tüm kamuoyundan ve Kırklareli’nden özür diliyorum. İnşallah sizlerin de desteğiyle birlikte verdiğimiz bu vaadimizi önümüzdeki süreçte hayata geçireceğimize inanıyorum.”

Editör: Ferdi Kurtbayram