Ünlü Komedyenin Tercihi Birtat Köftecisi Oldu Ünlü Komedyenin Tercihi Birtat Köftecisi Oldu

Kurban Bayramı'nın huzur içinde geçmesini temenni eden Şeker, uzun yola çıkacaklar için dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.
"Kontroller Hayati Önem Taşıyor"
Yola çıkacaklar için önemli uyarılarda bulunan Başkan Şeker, "Yola çıkmadan önce aracınızın bakımı çok önemli. Bu yüzden aracınızın özellikle yağını ve suyunu kontrol etmeli, sinyal ve aydınlatma sistemlerinin çalıştığından emin olmalısınız. Lastiklerin yola çıkmadan önce mutlaka kontrol edilmesi gerekiyor. Doğru lastik kullanmak çok önemli. Yola çıkmadan önce gerekli kontrollerin yapılması ve yol boyunca güvenlik hayati önem taşıyor" ifadelerini dile getirdi.
Direksiyon Başına Geçecekler Dikkat
Yolculuk esnasında da dikkatli olunması gerektiğinin altını çizen Şeker, "Uzun yol araç tecrübesi olmayanlar, uzun yol için direksiyon başına geçmemeli. Sabaha karşı araç kullanmamalı, 2-3 saatte bir aracı kenara çekerek mola verilmeli. Uykusuz araç kullanmamalı, takip mesafesine dikkat edilmeli. Yolculuk boyunca trafik kurallarına riayet edilmeli ve risk alınmamalı.  Yolculuk boyunca en önemli noktalardan birisi varacağınız yere iyi ve sağlıklı bir şekilde varmaktır" sözlerini dile getirdi.
"İyi Bayramlar"
Güven ve sağlığın önemli olduğunu dile getiren Şeker, "Kurban Bayramı tüm İslam alemi için hayırlı olsun. Kazasız belasız bir bayram geçmesini diliyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi