Spor

Basketbolseverler Kırklareli FBO’yu Yalnız Bırakmıyor

Kırklareli Belediyesi Fen Bilimleri Okulları Kadın Basketbol Takımı seyircisinin desteği ile kendi salonunda etkileyici bir basketbol oynuyor.

Kırklareli Belediyesi Fen Bilimleri Okulları Kadın Basketbol Takımı pazar günü Çankaya Üniversitesi karşısında 80-72’lik skorla kazandı. Özellikle son çeyrekteki muhteşem oyuna taraftarın rakip takım üstünde kurduğu baskı da eklenince muhteşem bir geri dönüşe imza atıldı. Son düdükle birlikte oyuncularımız ve basketbolseverler zaferi doyasıya kutladı.

Taraftara Teşekkür Etti

Takımımızın Koçu Nejat Deyrin maç sonu yaptığı açıklamada Kırklareli seyircisini unutmadı. Taraftara ayrı bir parantez açan Koç Deyrin, “TKBL’de Çankaya Üniversitesi’ne karşı önemli bir galibiyet aldık. Kaybetmeyi istemeyen son saniyeye kadar mücadele eden, maçı yaşayan, sorumluluk alan bir ekip olmak istiyoruz. Bu takımın ligde kalması, belki biraz daha yukarılara oynaması ve devamlılığını sağlamamız şehrimiz için çok önemli. Bugün maçımıza ciddi bir izleyici geldi. Hepsine takımım ve kulübüm adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Evinde Hiç Kaybetmedi

Kırklareli Belediyesi Fen Bilimleri Okulları Kadın Basketbol Takımı kendi salonunda oynadığı 3 maçı da kazandı. Potanın perileri seyircisinin desteğini sonuna dek arkasına aldığı bu maçlarda rakip potaya 215 sayı bıraktı.

Kırklareli Belediyesi FBO kendi evinde 01 Adana Basketbol’u 72-68, Lidya Garden City Turgutlu’yu 63-61 ve son olarak Çankaya Üniversitesi’ni 80-72 mağlup etti.

Temsilcimiz ligin 6. haftasında ise deplasmanda Aslan Yol Burhaniye Belediyesi ile kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadele 19 Ekim Cumartesi günü saat 17.00’de başlayacak.