Merhum Nermin Tan'ın kız kardeşi Zehra Tan ve yeğeni Gürcan Çetin başsağlığı dileyenlerin taziyelerini kabul etti.

I M G 8429
Son Görev
86 yaşında kalp krizinden dolayı hayata gözlerini yuman, Kırklareli'nde uzun yıllar müdürlük yapan merhume Nermin Tan için son görevini yerine getirmek için; 
Kırklareli Vali Yardımcısı Dr. Yusuf Güler, Kırklareli Valiliği İdare Ve Denetim Müdürlüğü Alaeddin İkican, Kırklareli Belediye Başkan Yardımcıları Burak Süzülmüş ve Kürşad Yamaner, Kırklareli İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit, Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Ali Fuat Şeker, Kırklareli Ziraat Odası Başkanı Ekrem Şaylan, Kırklareli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Burhan Üstünkol, Türkiye Ziraatçiler Derneği Danışma Kurulu Üyesi Necdet Göç, eğitim camiası temsilcileri ve öğrencileri de katıldı.

Kırklareli'nde Kardeş Okullar Buluştu Kırklareli'nde Kardeş Okullar Buluştu

I M G 8383
Ardında Başarılı Öğrenciler ve Anılar Bıraktı
Kırklareli Anadolu Lisesi'nde nice anılar ve hatıralar bırakan merhume Nermin Tan'ın hatırası, yüreklerde ve görev yapan müdürler panosunda yaşayacak. İlk olarak 31 Ocak 1975 yılında Kırklareli Anadolu Lisesi'nde göreve başlayan Nermin Tan, 21 Ekim 1985 yılında tayin edildi. Daha sonra 10 Mayıs 1996 yılında yeniden okulunda müdürlük görevine dönerek 16 Mart 2000 yılına kadar mesleğine devam etti.

I M G 8381
(Merhum Nermin Tan'ın kız kardeşi Zehra Tan)

Binlerce Yüreğe Dokundu
14 yıllık müdürlük görevi boyunca, disiplinli ve çalışkanlığı ile bilinen merhume Nermin Tan, yönetici vasıfları olan ve öğretmenler üzerinde de büyük bir etkiye sahipti. Kırklareli'nin en eski okulu olan Kırklareli Anadolu Lisesi'nin o dönemde tek okulu olduğunda görev yapan merhume Nermin Tan, 40-45 yaşlarında olanların çoğunun bildiği bir öğretmendi. Görev süresinde eğitim ve sportif anlamda başarılı dönemlerin olduğu halen eski öğrencileri ve öğretmen arkadaşları arasında anlatılıyor.

I M G 8387

I M G 8418

I M G 8422

I M G 8395

I M G 8404

I M G 8406

I M G 8378

I M G 8385

Editör: Şefik Kenar