Hava sıcaklıkları son günlerde bunaltıcı derece ulaştı. Yüksek sıcaklıklardan dolayı vatandaşlar öğlen saatlerinde dışarıya çıkmamaya özen gösteriyor.

İnsanlar günün en sıcak saatlerini evlerinde ya da ofislerinde güneşten korunarak geçirse de sokaklarda ki dostlarımız serinlemenin yolunu farklı yöntemlerde buluyor. Kırklareli Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nın sevimli sakinleri kuşlar, meydanda bulunan havuzda serinliyor. Sıcaklardan bu şekilde korunan kuşlar renkli görüntüler ortaya çıkardı.

D S C 0856-1

Hafta Sonuna Dikkat

Üsküp Belediyesi’nden Öğrencilere Kırtasiye Desteği Üsküp Belediyesi’nden Öğrencilere Kırtasiye Desteği

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı son değerlendirmeye göre Kırklareli'nde hafta sonu aşırı sıcaklar kendini tekrardan hissettirecek. Bugün kuvvetli  esen rüzgarla birlikte biraz nefes aldık. Ancak zaman zaman fırtına şeklinde esen rüzgar, yarından itibaren etkisini kaybedecek. 

Kademe Kademe Artacak

Afrika üzerinden gelecek olan aşırı sıcaklarla birlikte Kırklareli yine 40 dereceleri görecek. Yarından itibaren kademli şekilde artacak sıcaklıklar ve yüksek nemle birlikte yine bunaltıcı hava Kırklareli'nde etkili olacak.  İlimizde çarşamba günü 32 derece, perşembe günü ise 34 derece sıcaklık bekleniyor. Cuma gününden itibaren ise sıcaklıklar 40 derece olacak. Aşırı sıcakların yeni haftayla birlikte etkisini sürdürmesi tahmin ediliyor.

Muhabir: Volkan Abuy