Habibe Çetin Vefat Etti Habibe Çetin Vefat Etti

Kırklareli'nin tüm birey grupları için yaşanabilir bir şekil olması gerektiğinin altını çizen Dinkler, taleplerini hızlıca karşılayan Kırklareli Belediyesi ve ekiplerine teşekkür etti.
"Önceki Dönemde 14 Başvuru 0 Cevap"
Daha önceki dönemlerde 14 yazılı başvuru yaptığını dile getiren Dinkler, "İlimizde engelliler ile ilgili sorunları ve yapılması gerekenler ile ilgili bundan önce ki dönemde 14 adet yazı yazdım. Bırakın işlem yapmayı yazılara cevap dahi vermeye tenezzül etmemişlerdi" dedi.
"Dinlediler, Gereğini Yapmak İçin Çalışma Başlattılar"
İstek ve görüşlerini ilettiğini dile getiren Dinkler, sürecin bu kadar hızlı ve pozitif bir şekilde yönetilmesinden dolayı memnun olduğunun altını çizerek, "Lakin şimdi dernek olarak her yazımızı hem dikkate aldılar cevap yazdılar hem de gereğini yapmak için çalışma başlattılar. Kırklareli Belediye Başkanlığına ve tüm çalışanlarına gerekli hassasiyeti gösterdikleri için ilimizde yaşayan tüm dezavantajlı kardeşlerim adına teşekkür ediyorum. İlimizde gördüğüm her eksiklikler ve yapılması gerekenler için yazıları yazmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi