Kırklarelispor Kulüp Başkanı Volkan Can, takıma takviyelerin devam edeceğini söyledi. Şu ana kadar 5 oyuncu ile sözleşme imzaladıklarını belirten Can, 3 transfer daha yapacaklarını belirtti. Can, şöyle devam etti; "Sağ bek, sağ açık ve forvet mevkilerine takviye yapacağız. Bu mevkilere yapacağımız takviyelerle transferi büyük ölçüde tamamlayacağız" dedi.

155047775 4074308675955440 8078814929223198363 N

"Ligi En İyi Şekilde Bitireceğiz"

Çorlu Transfere Doymadı Çorlu Transfere Doymadı

1 Eylül Pazar günü deplasmanda ligin ilk maçına çıkacaklarını belirten Can; "Hafta sonu lig başlıyor. Yeni sezon yeni heyecan. Pazar günü deplasmanda ligin ilk maçına çıkıyoruz. Karaköprü Spor maçıyla yeni sezonun startını vermiş olacağız. Bizim hedefimiz her yıl olduğu gibi yine şampiyonluk. Bu yıl yine şampiyonluk hedefiyle yola çıktık. En kötü ihtimal play-off kalmak. Bunun için çok iyi hazırlanıyoruz" dedi.

"Kırklareli Halkından Destek Bekliyoruz"

Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, Kırklareli halkını takımına sahip çıkmaya davet etti. Can; "Bu yıl zor bir gruba düştük. Ancak bizim hedefimiz belli, onun için taraftarlarımızın desteği çok önemli. Bu yıl Kırklareli Atatürk Stadında oynayacağımız iç sağ maçlarında stadı doldurulalım. Tüm Kırklareli halkını takımına sahip çıkmaya davet ediyorum." dedi. 

Editör: Volkan Abuy