Yerel

Çimse İş Dünyasını Buluşturan Düğün

Çimse İş Genel Başkanı Zekeriye Nazlım, Yönetim Kurulu Üyeleri, Şube Başkanları, Bölge Temsilcileri, Trakya Şube Başkanı Hüseyin Yavuz'un oğlu Gökberk ile Er Ailesinin kızı Elif'in düğün merasimine katıldı.

Türkiye Çimento Seramik Toprak ve Cam Sanayii İşçileri Sendikası, geçtiğimiz hafta sonu rüya gibi bir düğün töreninde bir araya geldi. Çimse-İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Hüseyin Yavuz’un oğlu Gökberk Yavuz’un Elif Er ile yaşamını birleştirdiği düğün törenine Türkiye Çimse-İş Sendikası yöneticileri, şube başkanları ve işyeri temsilcileri de yoğun katılım gösterdi. 22 Haziran’da Karabük’te düzenlenen nikah töreni ve düğünün ardından 6 Temmuz Cumartesi günü Pınarhisar Bella Wedding House’ta düzenlenen düğün törenine Türkiye Çimse-İş Sendikası Genel Başkanı Zekeriye Nazlım, Genel Merkez Yönetim Kurulu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Emer, Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Yağşi, Örgütlenme Sekreteri Sinan Nazlım, Şube Başkanları ve işyeri temsilcileri katılımda bulundular.

Elif Er ve Görkberk Yavuz’un düğün töreni takı töreni ile başlarken, akabinde düğün dansı ile devam etti. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar karşılıklı oyun havaları ve halay ile unutulmaz bir düğün programı gerçekleşti.

Çimse-İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Hüseyin Yavuz, oğlu Gökberk Yavuz’un Elif Er ile dünya evine girdiği düğün törenine katılım gösteren başta Çimse İş Sendikası yöneticileri olmak üzere şube başkanları, işyeri temsilcileri ve misafirlere teşekkür etti.