Çocukların sosyal hayatın içinde tutarak, olumsuzluklardan en az etkilenmesi için yapılacak çocuk parkı çalışmalarına Edirne Belediyesi de katıldı.
Çocuk parkı çalışmalarına katılan ekipler ile ilgili açıklamalarda bulunan Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, Türkiye Belediyeler Birliği’nin Adıyaman’da gerçekleştirdiği toplantıda karar verildiğini belirtti. Akın, "Adıyaman’daki çocuklarımızın yüzünü güldürmek için kardeş şehirleri Edirne Belediyesi olarak onlara küçük bir hediye sunuyor, çocuk parkı yapımına destek oluyoruz" sözlerini dile getirdi.

E K Bj D S F V N6J4 Xi H Y A Q E Aag8F X Nm X Vk K A Zl S Pt R5
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği’nin Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında Ağustos ayın içerisinde Adıyaman'da gerçekleşen toplantıda, deprem bölgesinde yer alan illere destek verilmesi kararı alındı. Bu kapsamda, aynı zamanda Türkiye Belediyeler Birliği Encümen Üyesi olan Edirne Belediye Başkanı Akın, incelemelerin ardından Adıyaman Esentepe Mahallesi'nde belirlenen bölgeye yapılacak çocuk parkına destek olma kararı alındı. 
Kararın alınmasının ardından Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde görevli bir ekip, Adıyaman'da yapılacak çocuk parkı çalışmasına katılmak üzere yola çıktı.

C F Dye5 Btnq Om E D4 X M S9J A Yw Y T9 Sezl X S8 K U Ean Xn
"Çalışmalara Katıldık"
Çocuklar için önemli bir çalışma olduğu için mutlu olduklarını dile getiren Akın, "Görüşmelerimizde orada bir çocuk parkı yapılacağı anlatıldı. Edirne Belediyesi olarak biz bu işe destek olma kararı aldık ve belirlenen alana ekiplerimizi, ekipmanlarımızı Adıyaman’a göndererek çocuk parkının yapım çalışmalarına katıldık. Şu anda ekiplerimiz bu çalışmalara destek oluyorlar. Adıyaman’daki çocuklarımızın yüzünü güldürmek için kardeş şehirleri Edirne Belediyesi olarak onlara küçük bir hediye sunuyoruz. Bu park Adıyaman Halkıyla kurduğumuz dayanışma köprüsü, iki kentimizin kardeşliğinin simgesi olacak" dedi.

Edirneden Adiyamana Kardes Sehir Destegi
"Teşekkürler Edirne"
Destek için Edirne'den gelen ekibe ve gönül ile destek verenlere teşekkürlerini dile getiren Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere "Bugün Esentepe Mahallemize Türkiye’nin en batısından Edirne’den bir dost eli uzandı. Bu dayanışma, Adıyaman ve Edirne arasında kalıcı bir kardeşlik bağı kuracaktır. Adıyaman’dan Edirne’ye ve Edirne Halkına en derin saygılarımızı, sevgilerimizi iletiyoruz. İnşallah Adıyaman ile Edirne arasında kurulan bu dostluk köprüsü daim olacak ve her iki kentin halkları bundan sonrada karşılıklı kardeşlik ve dayanışma içerisinde olacak. Biz Belediye başkanları olarak halklarımız arasındaki, şehirlerimiz arasındaki kardeşliği ve dayanışmayı bundan sonra da büyüterek ve daha da geliştirerek gelecek nesillere aktaracağız. Adıyaman’dan teşekkürler Sayın Filiz başkanım, teşekkürler Edirne" sözlerini dile getirdi.

Pembe Festival" Turuyla Meme Kanserine Dikkati Çektiler Pembe Festival" Turuyla Meme Kanserine Dikkati Çektiler

Qs U Ujw X1G Y Q P Xsf1Y E2S J2Ux5Nku Jr3 Fm Eyh U Jq4

Editör: Haber Merkezi