Habibe Çetin Vefat Etti Habibe Çetin Vefat Etti

Hayata geçirilen proje ile 179 köye içme suyu sağlayan tesislerdeki 218 abonenin elektrik enerji maliyetleri karşılanacak ve ekonomiye çok büyük bir katkı sunulacak.
Kırklareli, pazar günü çok önemli bir ismi ağırlayacak. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ilimize gelecek. Saat 11.00’de Kırklareli programına Valilik ile başlayacak olan Yılmaz ardından 11.30’da Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut’u ziyaret edecek. Devamında saat 12.00’de Karakoç Köyü’nde kurulan 2,7 MW kapasiteli güneş enerji santralinin açılış töreni yapılacak. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açılış töreni sonrasında saat 13.00’te Edirne’ye hareket edecek. 
Ekonomiye Destek Verecek
Kırklareli Valiliği İl Özel İdaresi tarafından yapımına geçen yıl başlanan proje tamamlandı. Dev proje ile 179 köye içme suyu sağlayan tesislerdeki 218 abonenin elektrik enerji maliyetleri ortadan kaldırılacak, ekonomiye çok büyük bir katkı sunulacak. Güneş enerjisi santralinde 6 bin 48 güneş paneli bulunacak. 
Yaklaşık 100 dönüm alana inşaa edilen güneş enerji santrali ile köylerimizin içme suyu enerji giderlerinde önemli ölçüde azalma sağlanacak.

2-441

1-871

Editör: Haber Merkezi