Ağustos ayının ikinci yarısına girdiğimiz günlerde güneşi ve denizi dolu dolu yaşamak isteyen vatandaşlar, doğaya kaçıyor. Edirne'nin Keşan İlçesi'nde bulunan Danişment tabiat parkı deniz ve ormanı bir araya getiriyor.

Kimisi günlerce kamp yaparken kimisi de günübirlik yahut hafta sonu kaçamağı olarak değerlendiriyor. Bazıları ise var ki, hem tatilini yapıyor hem de işini yapmaya devam ediyor.

Bunlardan birisi İstanbul'un karmaşasına birkaç gün ara vermiş olan Mine Telimen. Takı tasarımcısı olan Mine Hanım, Trakya'nın en çok tercih edilen sahillerinden olan Danişment'te kamp tatili yapmayı tercih edenlerden. Orman ve denizin buluştuğu bu noktada önceki yıllarda da tatil yaptıklarını belirten Mine Hanım, tasarımlarını yanında taşıyor. İstanbul Fatih Kadın Emek Pazarı'nda bir tezgahı bulunduğunu belirtiyor.

B5Cae424 C158 49A2 Ad93 E6C53Ab92F78

Kıyıköylü Usta Arıcıdan Üzen Haber Kıyıköylü Usta Arıcıdan Üzen Haber

Tüm takıları baştan sona kendisini yaptığını belirten Mine Hanım 10 senedir bu sektörde olduğunu belirtiyor. Abisiyle kamp yaptıklarını belirten Telimen, gündüz orman ve denizin tadını çıkarıyor. Akşamüstü ise tezgâhının başına geçiyor. Tüm emekçi kadınlar gibi o da tatilde yalnızca dinlenmiyor, bir yandan işini yapmaya devam ediyor.

Editör: Merve Erduğan