Doktor Başkan Halk Sağlığı Haftasında Sahaya Çıktı Doktor Başkan Halk Sağlığı Haftasında Sahaya Çıktı

Kırklareli'nde verilen sağlık hizmetinin kalitesini yukarı çekmek için her fırsatı oldukça iyi değerlendiren Cerit, yakın zamanda gerçekleştirdiği temasların ardından Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Söyler'i Kırklareli'nde ağırladı.
250 yataklı Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binası için önemli incelemelerin yapıldığı ziyarette, Kırklareli sağlık yatırımına kavuşmaya bir adım daha yaklaştı. Sağlık alanında birçok ilke imza atılan son dönemde, daha büyük başarılar için yatırımlar da hızlandı.

S3-5
Geniş Katılımlı Toplantı
Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi 250 yataklı ek bina yapım süreci ile ilgili Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Söyler, Sağlık Bakanlığı Kontrol Mühendisleri, Yüklenici Firma Yetkilisi Doğan Karataş, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit ve ekibi, KEAH Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Zeliha Türkyılmaz ve ekibi, Kırklareli Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü Plan ve Proje Müdürlüğü yetkililerinin katılımı ile toplantı yapıldı.S2-7
Gerçekleşen toplantıda, inşaat sahasının mobilizasyonu, deplase işlemleri, altyapı bağlantıları, kapalı otopark giriş ve çıkışları ile ilgili değerlendirmeler yapıldı.

S6

S5-3

S4-3

Editör: Haber Merkezi