Gazeteci-Yazar, TV programcısı Enver Aysever, Kırklarelili okurlarıyla buluşacak.

Kırklareli’nde gerçekleştirdiği kültür-sanat faaliyetleri ve okur-yazar buluşmalarıyla adından söz ettiren Baykuş Kitap&Kafe, ünlü gazeteci Enver Aysever’i Kırklarelili okurlarıyla bir araya getirecek.

“Sesini Kaybeden Adam” adlı son kitabıyla büyük beğeni toplayan Aysever, 25 Mayıs Cumartesi günü Baykuş Kitap&Kafe’de saat 19.00’da imza etkinliği, saat 20.00’de ise söyleşi gerçekleştirecek. Katılımın ücretsiz olduğu belirtilen imza günü ve söyleşiye tüm kitapseverler davet edildi.

Boğaz ağrısıyla başlayan, teşhisi zor ve acı verici bilinmez bir hastalık yüzünden konuşamayan Enver Aysever’in yazma tutkusunun ürünü bir kitap olan “Sesini Kaybeden Adam” geçtiğimiz aylarda raflardaki yerini almıştı.

Yunus Nadi Roman Ödülü sahibi yazar, eserlerinin yanı sıra; “Aykırı Sorular” adlı TV programı ve “Aykırı Kumpanya” adlı gösterisi ile de büyük ilgi görmüştü.

Son dönemde özellikle sosyal medya hesaplarından yayınladığı videolar, yaptığı açıklamalar ile dikkatleri üzerine çeken Aysever, geniş bir takipçi kitlesine de sahip.

Dd8616D9 8835 4Ed9 97Bc 2F2397199498

Editör: Ferdi Kurtbayram