Toprak Yollar Asfalt Oluyor Toprak Yollar Asfalt Oluyor

Lüleburgaz’ın Cumhuriyet Mahallesi’nde yaklaşık 1 aydır sabah saat 6:00-7:00 sularında Türk Rock Müziği’nin büyük ustalarından Erkin Koray’ın şarkılarını açarak mahalleliye adeta bir sabah alarmı kuruyor.
İnstagram engeli gelmeden önceki günlerde şehir sayfalarında kimliği meçhul kişi tarafından “rahatsız etmeyecek ancak duyulacak” yükseklikte açılan şarkılar için teşekkür mesajları yayınlayanlar oldu. Şarkıların sesini bir şekilde duyulacak kadar ancak büyük bir gürültüye sebep olmayacak kadar açan mahalle sakini, bu şekilde tepki değil teşekkür topluyor. İnstagram’a erişim engelinin 4. gününde uygulamaya VPN uygulaması ile giren bir kullanıcı de bir kullanıcı meçhul komşusu için teşekkür etti. Kullanıcı sosyal medya hesabından şu ifadeleri paylaştı;
“Bu sabah da bizi Erkin Koray’sız bırakmayan; ‘Yanma Arkadaş’ ile güne uyandırıp ‘Sevince Durma Durma Koş Ardından’ diyerek güne adapte etmeye teşvik eden kimliği belirsiz komşuma içten teşekkürler. Gerçekten. Alarm yerine Erkin Koray iyiydi, bugün duydum ve uyandım.”