Evde Sağlık Hizmetleri Yürütme Komisyonu, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit Başkanlığında Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığının koordinasyonunda bir araya geldi.

Evde sağlık hizmetlerinin mevcut durumunun değerlendirildiği toplantı hakkında; “Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü’nün 2 Haziran 2023 tarih ve 32209 sayılı Evde Sağlık Hizmetleri Yürütme Komisyonu teşkili talimatlandırılmıştır.

Bahsi geçen talimat kapsamında; Evde Sağlık Hizmetleri Yürütme Komisyonu, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem CERİT Başkanlığında, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığının koordinasyonunda Müdürlüğümüz bünyesindeki Başkanların katılımı ile toplanmıştır.

Doktor Başkan Halk Sağlığı Haftasında Sahaya Çıktı Doktor Başkan Halk Sağlığı Haftasında Sahaya Çıktı

Toplantıda; Kırklareli İlinde Evde Sağlık Hizmetlerinin mevcut durumu, hizmet sunumunda karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri görüşülmüştür. Evde Sağlık Hizmetlerinin kaliteli ve etkin yürütülmesi, sunulan hizmetlerin çeşitliliğinin artırılması, verilen hizmetlerin verimli ve hızlı bir şekilde sunulması konusunda durum değerlendirmesi yapılarak görüş ve öneriler paylaşılmıştır” açıklaması yayınlandı.

Editör: Haber Merkezi