Spor

Filenin Sultanlarına Tebrik Yağdı

2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 mağlup ederek şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol Takımımıza, Kırklareli’nden de birçok isimden tebrik mesajları geldi. İşte o mesajlardan bazıları;

Kırklareli Valisi Birol Ekici; “2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 mağlup ederek şampiyon olan milli gururumuz A Milli Kadın Voleybol Takımımızı gönülden tebrik ediyorum. Sizinle gurur duyuyoruz.”

AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam; “CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası finalinde Sırbistan’ı mağlup ederek şampiyon olan Filenin Sultanları’nı tebrik ederim.”

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu; “Cumhuriyetimizin 100. yılını taçlandıran Avrupa Şampiyonu Ata' nın kızları gururumuzsunuz.”

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu; “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında, tıpkı Atatürk’ün kurucu değerlerinin işaret ettiği gibi güçlü ve başarılı kadını gösteren, milyonlarca genç kıza ve kız çocuğuna voleybolu sevdiren, işini iyi yapmanın kıymetini dünyaya gösteren kadınlarımıza sonsuz şükranla… Kimse “boş yapmasın”, işini iyi yapsın.”

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık; “Cumhuriyetin 100. yılında bir gurur da Filenin Sultanları’ndan. Tarih yazdılar, tebrikler.”

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay; “CEV Avrupa Şampiyonasında finale kalan Filenin Sultanları KA-ZAN-DI. Yola Altın Madalya rotası ile çıkan filenin sultanları tarihe adlarını altın harfler ile kazıdı. Bizler de galibiyet heyecanını bu akşam Cumhuriyet Meydanı'nda dev ekranda hep birlikte yaşadık.”

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli; “Şampiyonuz! CEV Avrupa Şampiyonası'nda Sırbistan'ı yenerek Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanları'nı tebrik ediyorum. Hepinizle gurur duyuyoruz!”

Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel; “CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda Sırbistan’ı mağlup ederek Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımımızı yürekten kutluyor, ülkemize bu gururu yaşattıkları için teşekkür ediyorum.” (Ferdi Kurtbayram)