2 Haziran Pazar günü Lüleburgaz’ın Büyükkarıştıran Beldesinde tekrarlanacak olan yerel seçimler öncesinde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu belde halkına selamlarını gönderdiği bir video paylaştı.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli de “2 Haziran'da Büyükkarıştıran'da gerçekleşecek olan belediye başkanlığı seçimi öncesi İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun hepimize selamı var. Hep birlikte tam yol ileri yürümeye devam edeceğiz!” diyerek videoyu paylaştı.

İmamoğlu gönderdiği mesajında şunları kaydetti;

“Sevgili hemşerilerim; sevgili Lüleburgaz’ın çok güzel beldesi Büyükkarıştıran’a sevgilerimi, selamlarımı iletiyorum. Önümüzde bir yerel seçim var. Özellikle Trakya’da, Marmara’da çok yoğun bir işbirliği ile bütün Belediyelerimizle ortak kültürle, ortak çalışmayla her beldemizi, her ilçemizi, her ilimizi daha yüksek seviyede, iyi belediyecilikle, halkçı belediyecilikle buluşturma çabamız var. Bu çabayla Ertuğrul Çamlıca başkanımızla birlikte Büyükkarıştıran’da güçlü bir birliktelik, güçlü bir yol arkadaşlığı yapmak istiyoruz. Kırklareli’de, Lüleburgaz’da, Büyükkarıştıran’daki bütün hemşerilerimizin, Ertuğrul Başkanımıza destek olmasını diliyorum. Kendisine başarılar dilerim. Umuyorum; 2 Haziran’daki seçimle birlikte Büyükkarıştıran’da her şey çok güzel olacak. Sizi ve bütün Büyükkarıştıran halkını sevgiyle kucaklıyorum. Hepinizden destek istiyoruz.”

Editör: Ferdi Kurtbayram