Yerel

Kavaklı’da 30 Ağustos Coşkusu

Kavaklı Beldesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Kaan Zel konseri düzenlendi.

Kavaklı Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla etkinlik gerçekleştirildi. 29 Ağustos akşamı düzenlenen etkinlikte Kaan Zel sahne aldı.

Etkinliğe; Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, belediye başkanları, CHP temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saat 21.00’da başlayan programda vatandaşlar Kaan Zel ve şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşadı.

Konsere katılan tüm vatandaşlara teşekkür eden Belediye Başkanı Ufuk İn, bu gibi etkinlikleri düzenlemeye ve milli bilinci yaşatmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

“Bugün millet olarak birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımızın olduğu bir gerçektir”

30 Ağustos’un Türk tarihinde ki önemine değinen Başkan İn; “Türk tarihinin kıvanç dolu dönüm noktalarından biri olan Türk milletinin hürriyet ve bağımsızlığı için nihai hamlenin yapıldığı tarihin adıdır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mukaddes vatanımızın birliği ve bütünlüğünü perçinlediği ve dünyaya kabul ettirdiği bu çok anlamlı Zaferin yıldönümünde, bugün millet olarak birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımızın olduğu bir gerçektir.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramımızı, büyük bir coşku ve umutla kutluyor, başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyor. Tüm Halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun” ifadelerini kullandı.