Yerel

Kesimoğlu’ndan Pazar Ziyareti

27 Aralık Çarşamba günü, Kapalı Pazar Yeri ve Fuar Alanı’nda eşi Sibel Kesimoğlu ile birlikte halk pazarını gezen Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’na ilgi büyük oldu. Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını 24 Kasım tarihinde açıklayan Kesimoğlu vatandaşlarla bir araya geldi.

İlk olarak Kırklareli Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Resul Yıldırım tarafından misafir edilen, daha sonra yaklaşık 4 saat boyunca pazarcı esnafını tek tek gezen ve hepsinin halini hatırını soran Başkan Kesimoğlu, vatandaşlarla da sohbet etti.

Başkan Kesimoğlu’na başarı dileklerini sunan vatandaşlar, ön seçimde de yerel seçimde de onun yanında olduklarının altını çizerek “Beraberiz Başkanım” dediler.

Pazar yeri ziyaretinde, vatandaşların istek, öneri, talep ve eleştirilerini de dinleyen Başkan Kesimoğlu, yapılması gerekenlerin hepsini not aldırarak, gereğinin yerine getirileceğini ifade etti.

Yeni dönemde Kırklareli için çok daha güzel işlere imza atacaklarını belirten Kesimoğlu, bunu yine Kırklarelililer ile birlikte başaracaklarını dile getirdi. (Haber Merkezi)