Konserler ve gündüz etkinlikleri ile dolu dolu geçen festival ile ilgili Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, "Festivalimizin ikinci gecesinde, binlerce hemşehrimizle birlikte, Millet Bahçesi'nde coşkumuzu ve heyecanımızı paylaştık" dedi.

"Hasret Kaldığımız"

Kırklareli halkının özlem ile beklediği festivale kavuştuğunun altını çizen Bulut, "Uzun zamandır hasret kaldığımız ve seçkin sanatçılarımızın muhteşem performanslarıyla taçlanan konserlerde buluştuk.

Efe Çakmak ile başlayan müzik ziyafeti, Zara ile hepimizi mest eden bir sanat şölenine dönüştü. Bizi yalnız bırakmayan Kırklarelililere ve bölgeden şehrimize festivalimiz için gelen misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz" sözlerini dile getirdi.

Bu Akşam Sahnede Buray Olacak

25 Mayıs Cumartesi akşamı Buray konseri ile eğlencenin devam edeceğini ifade eden Bulut, "Cumartesi akşamı, festivalimizin kapanışını, sizlerle yüksek bir enerjiyle yapacağız. Buray konserleri ile Kırklareli'yi sallayacağız. Gündüz etkinliklerinde ise, Sabahattin Ali Sokağı'nda birbirinden kaliteli programlarda biraraya geleceğiz. Hep birlikte, tarihe, unutulmaz bir festivali, beraber yazacağız" sözlerini ifade etti.

5D2Eac3A F931 4Ed0 B3F0 912E1Da29C2D

Editör: Haber Merkezi